Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης
Με το παρόν κείμενο, δηλώνεται κατηγορηματικά ότι η παρούσα μηχανή κρατήσεων είναι ιδιοκτησία και διαχειρίζεται από την TwinStars VIP Transfer Services (Twinstars).

Με την χρήση και την αποδοχή των όρων χρήσης της υπηρεσίας κρατήσεων μεταφορών απευθείας από τους ιστότοπους της Twinstars ή από οποιοδήποτε άλλο κανάλι διανομής, π.χ. συνεργαζόμενες ιστοσελίδες, αποδέχεσθε ανεπιφύλακτα τους παρακάτω όρους χρήσης, χωρίς καμιά απολύτως εξαίρεση :

Όροι Χρήσης
Η Twinstars διαθέτει για τους χρήστες διαδικτύου, άμεσους πελάτες και επαγγελματίες τουρισμού δεδομένα και υπηρεσίες που προσφέρονται από συνεργαζόμενα μέρη (εταιρίες μεταφορών, ταξί). Με αυτές τις υπηρεσίες ο τελικός χρήστης μπορεί να κάνει κράτηση και να πληρώσει την προσωπική του μεταφορά σε διάφορους διαθέσιμους προορισμούς ανά την υφήλιο.

Η Twinstars δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε θέμα προκύπτει από άλλες προσφερόμενες υπηρεσίες του εκάστοτε συνεργαζόμενου μέρους – μεταφορέα πέρα από αυτές που έχουν προσφερθεί μέσα από την μηχανή κράτησης της Twinstars . Σε περίπτωση που διαφωνείτε ή δε σας ικανοποιούν απόλυτα οι όροι χρήσης, (είτε ως μεμονωμένο πελάτη του διαδικτύου , είτε ως τουριστικού επαγγελματία), τότε δεν εξουσιοδοτείστε να χρησιμοποιήσετε την παρούσα σελίδα/εφαρμογή κατά οποιονδήποτε τρόπο.

Διαδικασία Κράτησης

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας κράτησης θα λάβετε αυτόματα e-mail.

E-mail επιβεβαίωσης της κράτησης (voucher)
O πελάτης επιβαρύνεται αποκλειστικά την ευθύνη να μας ειδοποιήσει σε περίπτωση που δεν το λάβει καθώς και να ελέγξει ότι όλες οι πληροφορίες που αναγράφονται στο e-mail έχουν καταχωρηθεί σωστά από τον πελάτη. Όλες οι πληροφορίες που εισήχθησαν ή ζητήθηκε να εισαχθούν κατά τη διαδικασία της κράτησης περιέχονται σε αυτό το e-mail καθώς επίσης και στην τελευταία σελίδα μετά την πληρωμή. Παρακαλείσθε να τυπώσετε αυτό το e-mail και να το έχετε μαζί σας κατά την διάρκεια της μεταφοράς.

Χρεώσεις τροποποίησης

Για τροποποιήσεις ή τυχόν αλλαγές που θα ζητηθούν εντός 48 ωρών πριν την έναρξη της μεταφοράς, π.χ. επιπλέον όχημα, μεταφορές για διαδρομές που δεν περιλαμβάνονται στο σύστημα κρατήσεων κ.τ.λ. η εταιρία θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών της αλλά δε μπορεί να εγγυηθεί την πραγματοποίηση τους.

Ακυρώσεις

Οι ακυρώσεις κρατήσεων θα πρέπει να γίνονται πάντα γραπτώς με e-mail από τον πελάτη.

Σημαντικές Επιπλέον Παρατηρήσεις

Η εταιρία μας παρακολουθεί τις ώρες αφίξεων οπότε θα σας περιμένουμε ανεξαρτήτως της καθυστέρησης που μπορεί να υπάρξει. Στην περίπτωση που ο οδηγός και ο πελάτης δεν καταφέρουν να συναντηθούν στο καθορισμένο σημείο συνάντησης, η εταιρία θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον πελάτη μέσω τηλεφώνου.

Ωστόσο είναι ευθύνη του πελάτη να παράσχει στην εταιρία ένα σωστό και σε ισχύ τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί με τους απαραίτητους διεθνής τηλεφωνικούς κωδικούς, κατά τη διαδικασία της κράτησης, έτσι ώστε να είναι εφικτή η επικοινωνία με τον πελάτη. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν παράσχει στην Twinstars ένα σωστό τηλέφωνο επικοινωνίας, τότε αυτομάτως αποδέχεται την ευθύνη της από μέρους του επικοινωνίας με την εταιρία ώστε να συναντήσει τον οδηγό του.

Δεν θα υπάρξει αποζημίωση στον πελάτη i) εάν η εταιρία αδυνατεί να επικοινωνήσει με τον πελάτη λόγω μη ισχύοντος τηλεφωνικού αριθμού με αποτέλεσμα μη πραγματοποίηση της μεταφοράς ii) εάν οι ταξιδιώτικες πληροφορίες που δόθηκαν δεν είναι σωστές (π.χ. αριθμός πτήσης, ώρα άφιξης) με αποτέλεσμα μη πραγματοποίηση της μεταφοράς καθώς δεν θα υπάρχουν τα σωστά στοιχειά για παρακολούθηση της άφιξης.

Σε περίπτωση που ο πελάτης χρειαστεί επιπλέον – διαφορετικά οχήματα από όσα έχουν ζητηθεί κατά τη διαδικασία της κράτησης (π.χ. περιπτώσεις με μεγάλο αριθμό αποσκευών, εμφάνισης επιπλέον ατόμων κ.τ.λ.) θα υπάρξουν νέες χρεώσεις σύμφωνα με τα επιπλέον – διαφορετικά οχήματα..

Ασυνήθιστα αιτήματα, που δεν περιλαμβάνονται στο σύστημα κρατήσεων είναι πάντα ευπρόσδεκτα και η ομάδα μας θα προσπαθήσει να τα ικανοποιήσει. Παρ’ ολ’ αυτά δεν μπορεί να υπάρξει καμία εγγύηση ότι τα αιτήματα αυτά θα ικανοποιηθούν.

Η τιμή χρέωσης για όλους τους προορισμούς περιλαμβάνει όλα τα κόστη, συμπεριλαμβανομένου και του χρόνου αναμονής του οδηγού μετά την άφιξη σας.

Προστασία Δεδομένων
Η Twinstars VIP Transfer Services διασφαλίζει το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων που λαμβάνει.

Πνευματικά Δικαιώματα:
Όλες οι υπηρεσίες, ο κώδικας, τα γραφικά και ο σχεδιασμός των ιστοσελίδων έχουν κατοχυρωμένα πνευματικά δικαιώματα χρήσης που προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οποιαδήποτε χρήση του περιεχομένου αυτού χωρίς την έγγραφη συναίνεση έρχεται σε αντίθεση με τους νόμους αυτούς και διώκεται ποινικά. Δεν επιτρέπεται η χρήση του περιεχομένου που σχετίζεται με λογότυπα, εμπορικά σήματα, σλόγκαν, εμπορικών ή διαφημιστικών πληροφοριών Εκτός στην περίπτωση όπου η Twinstars συμφωνήσει εγγράφως με το άλλο μέρος.

Η Twinstars διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να τροποποιήσει τους παρόντες όρους χρήσης ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Η χρήση της εφαρμογής υπόκεινται πάντα στους πιο πρόσφατους όρους χρήσης που είναι εμφανής και εν ενεργεία στο διαδίκτυο.