Η εταιρεία μας

van-with-driver

Η εταιρία TwinStars αποτελείται απο  επαγγελματίες οδηγούς με παραπάνω από 20 χρόνια οδηγικής εμπειρίας, προσφέροντας έτσι υπηρεσίες σε πελάτες από τα πιο πολυτελή θέρετρα στη Κρήτη. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, καταφέραμε να αποκτήσουμε πολλούς ικανοποιημένους πελάτες παγκοσμίως, από φημισμένους επιχειρηματίες μέχρι και στάρ του Hollywood!

Προσφέρουμε πολυτελείς μετακινήσεις σε όλη τη Κρήτη. Τα Mercedes Benz οχήματα μας μπορούν να σας μεταφέρουν στη Κνωσσό, όπου μπορείτε να ανακαλύψετε το Μινωικό πολιτισμό, στο μοναδικό Φαράγγι της Σαμαριάς, όπου μπορείτε να ανακαλύψετε την πραγματική ομορφιά της φύσης, είτε οπουδήποτε αλλού, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα επιθυμείτε.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας θα απολάυσετε την άνεση των οχημάτων μας. Προσφέρουμε δροσερό εμφιαλωμένο νερό, σνάκ, φορτιστές κινητών τηλεφώνων, κλιματισμό και WiFi, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Πρώτη μας προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των επιβατών μας. Όλα μας τα οχήματα ακολουθούν αυστηρούς κανόνες ασφαλείας και λαμβάνουν εκτεταμένους τεχνικούς ελέγχους πριν από κάθε εκδρομή ή μεταφορά.

Για τυχόν απορίες/ερωτήσεις παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@twinstars.gr ή χρησιμοποιείστε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ.